What the media is saying.
- 
      
      
      
        
        
7 aivan upeaa kohdetta Suomesta – Kuin ulkomailla olisi
 - 
      
      
      
        
        
Tähän pizzeriaan on jatkuvasti jono – Piileekö taika 500-asteisessa puu-uunissa?
 - 
      
      
      
        
        
Tähän espoolaispizzeriaan on aina kahden kuukauden jono
 - 
      
      
      
        
        
Pariskunta loihti autokorjaamosta tunnelmallisen ravintolan – suosittuun pizzeriaan on edelleen kahden kuukauden jono Espoossa 1,5 vuotta avauksesta
 - 
      
      
      
        
        
10 pizzaravintolaa, joita kriitikot kehuvat
 - 
      
      
      
        
        
Viinilehden Vuoden parhaat – nämä ilahduttivat vuonna 2023! Pizzeria: Edvin Pizza Napoletana
 - 
      
      
      
        
        
Näitä ravintoloita HS:n ravintolakriitikot suosittelevat nyt – Listalla kiehtova pizzeria
 - 
      
      
      
        
        
Tässä ovat vuoden parhaat ravintolat
 - 
      
      
      
        
  
        
Espoon perukoille muuttanut pizzeria on poikkeuksellisen upea – ”Ylitti kovat odotukset”
 - 
      
      
      
        
        
Jälleen uusi avaus Espoossa – Kauklahden ammus- ja korkkitehtaassa herkutellaan pian napolilaisia pitsoja ja käsin tehtyjä leivoksia
 - 
      
      
      
        
        
Ylistetyt ravintolat saman katon alle! Kauklahteen avautuvalle herkkukeitaalle povataan suursuosiota: "Elämää on ydinkeskustan ulkopuolellakin"
 - 
      
      
      
        
  
        
Kauklahtelaisen pizzerian suursuosio yllätti kaikki - Markuksen pizzat varataan saman tien loppuun: "Olemme hämmentyneitä ja kiitollisia"
 - 
      
      
      
        
        
Huippukokki joutui luopumaan ravintolastaan ja perusti pienen pizzerian Espoon perukoille – ”Tämä on hyvällä tavalla terapeuttista”
 - 
      
      
      
        
  
        
Markus joutui sulkemaan 550 neliön ravintolansa koronan takia – avasi 60 neliön pizzerian Espooseen, ja nyt nämä pizzat viedään käsistä
 - 
      
      
      
        
        
Markus Nikko raahasi italialaisen pitsauunin pieneen kivitaloon Espoossa ja toivoi, että joku eksyisi syömään – Nyt ravintolaan on koko ajan viikon jono